Lidmaatschap

30-08-2021

Lidmaatschap

Afbeelding:Afbeelding van handen die een laptop computer bedienen

Leden van onze site hebben een streepje voor. Ze kunnen méér dan gewone bezoekers.

LET OP: U kunt zich al wel aanmelden als lid,
maar wij hebben de functies nog niet geactiveerd.

Iedereen kan 'lid' worden van de website van de Raad van Almere. Dat doen we om onze inwoners (die dan leden zijn geworden) beter en meer gericht van informatie te kunnen voorzien. Voordelen van het lidmaatschap zijn bijvoorbeeld:

  • Reageren op artikelen
  • Gemakkelijker aanmelden voor activiteiten
  • Het Raadsnieuws op uw interesse afstemmen
  • Attenderingsberichten ontvangen als iets in uw eigen buurt staat te gebeuren

Aanmelden is gemakkelijk. Klik rechtsboven op de website op 'aanmelden'. Er verschijnt een aanmeld-schermpje, waarin bestaande leden kunnen inloggen. Maar bent u nog geen lid, dan klikt u daar nog een keertje op 'aanmelden'.

Is het u niet duidelijk: hier een beschrijving van het proces.

Button hoe aanmelden als lid?


Iedereen kan onze site anoniem bezoeken. U leest daarover op onze privacy-pagina. Maar om te kunnen reageren of soms om u aan te melden voor een activiteit, moet u wel laten weten wie u bent. Maar zelfs al bent u aangemeld, lid dus, dan nog bezoekt u de site altijd anoniem.

Uw profiel staat in een speciaal beveiligd gedeelte van onze site. Er zijn een aantal verplichte gegevens, maar u bent altijd zelf de baas over uw profiel, dus ook over welke informatie u wilt delen. U moet uw eigen profiel dus ook helemaal zelf onderhouden. En u kunt uw profiel op elk moment helemaal verwijderen.
Raadsleden, (gemeente)ambtenaren of wethouders kunnen uw gegevens allemaal niet zien. Alleen enkele griffiemedewerkers en het bureau dat onze site technisch ondersteund kunnen erbij. Zij houden zich allemaal aan de wettelijke AVG-voorwaarden.

Pagina delen:
Tags: website