Wie doet wat

04-10-2022

Wie doet wat

Hieronder ziet u met welke raadsleden of fractieassistenten u over de door u gekozen portefeuille-categorie kunt praten. Lees hier meer over de portefeuille-categorieën.

Kies hieronder een (portefeuille)categorie. Ze staan op alfabethische volgorde. U krijgt meteen te zien welke politici daar meer van weten.

Martine van Bemmel

Raadslid

Hassan Buyatui

Fractievoorzitter

Jeroen Deben

Fractieassistent

Brent Hadderingh

Fractievoorzitter

Esther Hagelaar

Raadslid

Dennis Held

Fractieassistent

Kees Hendriksen

Fractieassistent

Jordy Hulzebos

Raadslid

Anouk de Jonge

Fractieassistent

Suzanne van de Laar - Majoor

Raadslid

Ayla Lokhorst

Raadslid

Shadi Nikshomar

Raadslid

Marilena van der Pol

Fractieassistent

Annette Raijer

Raadslid

 


 

 

 

 

Over portefeuilles en categorieën

Op onze site zijn onderwerpen, politici en nieuwsstromen met elkaar verbonden door middel van portefeuille-categorieën. De redactie geeft aan onderwerpen een of meer categorieën mee. Politici vullen categorieën op hun profiel in. Zo kunnen we onderwerpen (=besprekingen in de raad) aan politici koppelen. Deze functie biedt op veel plaatsen voordeel:

Raadswijzer     In de Raadswijzer ziet u welke politici voor welke categorieën woordvoerder zijn. Als een onderwerp in die categorie op de agenda staat, kunt u dus vinden met welke politicus u contact kunt opnemen om hierover te praten. De raadsleden en fractieassistenten onderhouden zélf hun raadsprofiel. Het gemakkelijkst vindt u de politici door onder in het (nieuws)artikel te kijken; lees hieronder bij 'agendawijzer'.

Wie doet wat   Op de wie-doet-wat-pagina kiest u een categorie. U krijgt meteen een overzicht van raadsleden en fractieassistenten die daarvoor woordvoerder zijn.

Agendawijzer   Onderwerpen (dat zijn de artikelen in de Agendawijzer) hebben één of meer categorieën. Deze staan helemaal onderaan de artikelpagina. Door op een daar getoonde categorie te klikken, opent de wie-doet-wat-pagina die de politici toont met wie u over die portefeuille kunt praten.

Raadsnieuws    Op dit moment is het Raadsnieuws nog een met de hand gemaakte nieuwsbrief. Binnenkort echter, wordt het Raadsnieuws automatisch opgebouwd uit de nieuwe of veranderde artikelen op de site. De categorieën bepalen mede de inhoud. U kunt zelf kiezen welke informatie u in uw nieuwsbrief wilt ontvangen. De nieuwe Raadsnieuws-nieuwsbrief verschijnt eind 2022.

Leden               Inwoners kunnen lid worden van de site. Ze kunnen zelf aanvinken welke onderwerpscategorieën zij interessant vinden om te volgen. Zij ontvangen (als ze dat willen) in hún Raadsnieuws vooral informatie over díe onderwerpen. Dat is dus een nieuwsbrief op smaak. Deze functie maken wij eind 2022 beschikbaar. Lees meer over het lidmaatschap.

Attenderingen  Leden van de site die onderwerpscategorieën en de buurt waarin ze wonen in hun lidmaatschapsprofiel hebben staan, ontvangen per email een attenderingsbericht als er nieuws is over zo'n onderwerp of in hun buurt. Deze functie maken wij begin 2023 beschikbaar.

Privacy

Op onze website hanteren wij een zero-statistics beleid Beleid: weten wat je wilt, hoe en wanneer. . Dat betekent dat wij alleen technische sessie-cookies opslaan (dat is nodig voor de weergave op een beeldscherm, tablet of smartphone). Maar wij slaan nooit persoonlijke gegevens op. Wij kunnen nooit zien wie onze websitepagina's bezoekt. Ook wie lid is van de site bezoekt de pagina's altijd anoniem. Lees meer over onze privacy en cookies.