08-06-2021

Doe mee!

Is er iets dat u belangrijk of nodig vindt voor uzelf of voor de stad? Misschien heeft uw bedrijf, vereniging of organisatie ergens dringend behoefte aan? Vindt u dat de gemeente méér moet doen voor een bepaalde kwestie, wijk of bevolkingsgroep?
De raad is er voor u.

Raadsleden luisteren graag naar u. Zij vinden uw mening belangrijk.
Sterker nog, ze hebben 'm nodig.

"Laat van u horen: denk mee, praat mee, doe mee. Hoe beter wij weten wat er speelt en wat de behoeftes zijn, hoe beter de beslissingen zijn die wij moeten nemen."

Er zijn een aantal manieren waarop u invloed op het gemeentebestuur kunt uitoefenen. U kunt hierbij denken aan het sturen van een brief of aan inspreken. Ook organiseert de raadsgriffie bijeenkomsten waarvoor zij groepen inwoners uitnodigen om mee te denken of mee te praten.

Maar alles begint met weten. Bijblijven dus. Hier meldt u zich aan voor de nieuwsbrief. Deze verschijnt bijna elke zaterdag voorafgaand aan een Politieke Markt in uw mailbox. Ook heeft de raad bijna elke week een pagina in de krant AlmereDezeWeek. Daarin leest u enkele politieke onderwerpen van de voorgaande week en een paar van de aankomende vergadering.

Doen

Wij helpen u graag op weg.

Pagina delen: