Bezoek de Politieke Markt

Bezoek de Politieke Markt

Afbeelding:Vleugel D2 gevuld met mensen

De raadsleden zijn er voor de inwoners van Almere. Daarom is het belangrijk dat u betrokken bent bij de politiek. U bent dan ook meer dan welkom om de Politieke Markt op donderdagavond te bezoeken.

De donderdag is de vaste dag waarop de raad bijeenkomt. Dat gebeurt in verschillende soorten bijeenkomsten. De raadsvergadering begint altijd om 19:00. Hiervoor is (bijna) elke donderdagavond een deel van het stadhuis open. Hier zijn kamers voor de raadsleden, vergaderzalen, en onze mooie grote raadzaal. Kijk op almere.notubiz.nl om te zien wanneer er vergaderingen zijn.

Het is makkelijk om te bezoeken. In de hal van het stadhuis helpt iemand u verder op weg. De lift gaat naar de tweede verdieping. Daar wijzen borden en pijlen u de weg. Wij houden graag rekening met bezoekers met een handicap.

  • Wie minder goed ter been is of met een rolstoel komt krijgt - met hulp van een van de gastheren/vrouwen - een goede plaats in de gewenste zaal.
  • Wie minder goed ziet, kan hetzelfde vragen. U zit dan dichtbij de 'actie'. Maar alle besprekingen worden met microfoons en zaalversterking gevoerd, dus zijn goed te beluisteren.
  • Wie minder goed hoort, kan kosteloos een kinbeugel-hoofdtelefoon lenen. Deze bieden een betere verstaanbaarheid dan een ringleiding. Vraag erom bij een van de gastheren/vrouwen.

Voor iedereen die wat hulp nodig heeft, wat dan ook, spreek een van de gastheren of -vrouwen aan. Zij helpen u graag.

Kijk op almere.notubiz.nl om te zien in welke zaal uw vergadering is. U kunt dit ook vinden op schermpjes naast de zaalingangen. In de ontmoetingsruimte staat een groot scherm met de hele agenda. 

Wilt u weten hoe het lokale bestuur werkt en de Politieke Markt. Doe dan mee aan de kennismakingsbijeenkomst 'Alles is politiek'. Meer over de werking van de Politieke Markt vindt u hier

Vergelijkbare pagina’s