Agendawijzer

Werkvoorraad voortaan op 31 december

Raadsnummer:

Geschreven op: 21-04-2023 | Laatst bewerkt op: 26-05-2023 | Status onderwerp: afgerond

Afbeelding:Opgestoken hand ten teken van het voor stemmen

U vindt de werkvoorraad voortaan op 31 december. Het hele jaar door op dezelfde plek. Wel zo handig.

 

Waar gaat het over?

Schermafbeelding van werkvoorraad menuUw redactie is begonnen met een nieuwe stap in het vindbaar maken van stukken. De werkvoorraad verhuist niet meer 12x per jaar  naar de laatste zondag van de maand, maar staat nu voor het hele jaar op de laatste dag van het jaar: 31 december. Dat heeft een praktische en technische reden én het is een aanloop naar het steeds gemakkelijker samenwerken van raad, griffie en stad.

Voor uw gemak zetten wij een directe link naar de werkvoorraad in het menu van agendawijzer.

U vindt op deze plek overigens ook een overzicht van andere onderwerpen die de raad wil behandelen op de meest waarschijnlijk datum. Dit overzicht staat ook in de werkvooraad onder de noemer: termijnplanning.

Wat is de werkvoorraad?

Daar bedoelen we onderwerpen mee waarover de raad wil (of moet) praten en wellicht ook een besluit over moet nemen. Alleen is er voor de behandeling nog geen datum vastgesteld. Het gaat dus om onderwerpen die al wel bekend zijn, maar nog niet geagendeerd. Let op die status: 'nog niet geagendeerd.' Want in de agendawijzer op onze site is er een vakje dat u kunt aanvinken. Dan krijgt u een overzicht van alle artikelen waarvoor nog geen agendadatum is.

Schermafbeelding van venster met vakje nog niet geagendeerd.

Met 'nog niet geagendeerd' vindt u de werkvoorraad.
Met 'onderhanden' vindt u alle onderwerpen die op dit moment bij de raad in behandeling zijn.

Alles op één plek. Of vanaf één plek.

Zoals u weet is de artikelpagina op onze site de plek van waaruit u alles moet kunnen vinden over het onderwerp. We schrijven er waar het over gaat, waarom de raad erover praat en waar u alle (!) stukken kunt vinden. Dat laatste doet onze wonderbaarlijke documentwijzer. Wat we daarmee proberen te bereiken is dat u niet meer hoeft te zoeken in datums, in mapjes, op notubiz of met zoekvragen in zoekmachines. We zorgen ervoor dat als u een onderwerp in onze agendawijzer leest, u dan ook meteen toegang heeft tot alles wat u nodig heeft om dat hele onderwerp te verkennen en begrijpen.

Wat daarvoor nodig is dat wij voor alle onderwerpen die naar de raad komen, meteen een artikel maken. Dat lukt wel vaak, maar nog niet altijd. En niet altijd op dezelfde dag dat alle onderwerpen worden aangeleverd.

Stapjes

We kunnen niet alles tegelijk mogelijk maken. Dus doen we het in stapjes. Uw griffie heeft nu eerst alle werkvoorraad op Notubiz naar 31 december verhuist. Dat is de eerste stap. Later gaan wie al die onderwerpen nog gemakkelijker in onze eigen agendawijzer vindbaar maken.


Eerdere berichten

Hieronder vindt u berichten uit de historie van dit onderwerp.

Artikel delen:
Portefeuille categorie: Politiek, bestuur, democratie en participatie
Tags: Politieke Markt
Raadsnummer :